Muziek |
Achtergrond

Tevreden gebruikers

A. van Bussel

geplaatst: Broncorrector 240
Afbeelding van A. van Bussel

Melkveehouderijbedrijf A. van Bussel, Klarenbeek

Bij ons in de Hollandse stal had ik verschillende plekken waar koeien onrustig waren en op deze plekken kregen de koeien ook plots uierontsteking waarvan je de oorzaak niet echt achterhalen kon. Nadat ik een artikel in het voorjaar 2009 in de Boerderij had gelezen, over de Broncorrector dacht ik laat ik eens informeren.

Bij het bezoek kregen ook mijn vrouw en ik een wichelroede zodat wij het zelf ook konden testen. En inderdaad op de plekken waar de koeien stonden te wiebelen en vervelend waren, sloeg de wichelroede uit. Hij testen het zelf met een kleine Broncorrector en je zag dat de koeien stil en rustig werden. Begin April werd de bedrijfscorrector geplaatst en sinds die tijd ging het flink vooruit.

Tot we in September plots weer problemen kregen en er geconstateerd werd dat we een storing hadden naast de Broncorrector. Dit klopte we hadden namelijk voor nood rubbermatten met staalkabels naast de Corrector in de wei uitgerold en deze stoorden de Broncorrector. Nadat we ze weer hadden weggehaald was het probleem weer verholpen.