Muziek |
Achtergrond

Tevreden gebruikers

Harry & Jose Houben uit Dieteren

geplaatst: Broncorrector 240 / Improver-70
Afbeelding van Harry & Jose Houben uit Dieteren

Binnen een paar dagen sliep onze dochter door

Toen onze dochter Willie geboren werd op 19 februari 1996 hebben wij een babykamer ingericht op een plaats in huis die door de 3 andere kinderen voor slapen nooit gebruikt werd. Toen Willie geboren was en een vaste slaapplek kreeg op deze kamer werd zij iedere dag en nacht erg onrustig, huilde veel en het was net alsof zij uit bed wilde kruipen, wat door de andere kinderen in de andere slaapkamers nooit was gedaan.

Dit heeft ons twee jaar bezig gehouden. Door een lezing bij een vereniging kwam Jose in contact met de broncorrector. We hebben toen iemand laten komen, en kwamen er achter dat onze dochter boven op een aardstraal lag te slapen. In overleg hebben we toen de Improver-70 laten plaatsen. Binnen een paar dagen sliep onze dochter door en was de harmonie in ons huis herstelt.
In 2006 hebben wij op een nieuwe locatie in Dieteren een nieuw melkveebedrijf gebouwd, waar we in oktober 2006 koeien zijn gaan melken.

Tot onze verbazing liep het in de nieuwe stal niet naar wens, mindere productie, hoger celgetal, koeien met ruw haar. Toen we een middag met de rundveestudieclub op ons bedrijf over aardstralen hebben gehad en Albert Bron en Bertie Houwers hun verhaal vertelt hadden, zijn we in de stal gaan meten met de wichelroede. Er liepen toen ongunstige aardstralen door de stal en we hadden last van een zendmast en hoogspanning kabels op enige afstand van ons bedrijf.

We hebben toen direct, met de ervaringen met onze dochter, de Broncorrector-240 laten plaatsen. Sindsdien loop het in de stal beter. De Improver-70 hebben wij regelmatig met kennissen mee gegeven als zij problemen hadden met onrustige kinderen, een kennis op oudere leeftijd die gezondheidklachten kreeg in zijn nieuwe appartement heeft hiermee goede resultaten ervaren.