Muziek |
Achtergrond

Tevreden gebruikers

Famille Seegers uit Giessenburg

geplaatst: Broncorrector 110
Afbeelding van Famille Seegers uit Giessenburg

Na een telefoontje van onze jongste dochter uit Zelhem, die ik nog nooit zo blij had gehoord over haar ervaringen op een opendag bij een melkveebedrijf, zijn we ons gaan verdiepen in de Broncorrector. (Katy noemde de energie “Leven” i.p.v. overleven).

Wij zijn nogal hoog gevoelig en ondanks het steeds schoonmaken van de energie in en om ons huis leek het wel, alsof na verloop van korte tijd ons stukje vol stroomde met vermoeide en negatieve (harde) energie en dat heeft toch een behoorlijke uitwerking op je beleving en gestel. De steeds opkomende vraag, hoe kan dat nu.

Binnen in huis was het ook altijd kippenvel kil. De Kilte in huis is weg. Er is rust op onze plek gekomen, een weldadige rust en liefelijkheid. Je wordt er blij van. Alles groeit en bloeit, de opbrengst van moestuin en fruitbomen is overvloedig en we geven ook heel veel weg. We gebruiken, zoals altijd onze eigen compost, maar volgens ons is de oogst wel twee keer zoveel als anders en er wordt zo goed als niets aangevreten. We gaan ook zo maar eens rustig zitten i.p.v. altijd maar bezig.

Na verblijf van een dag noemde iemand onze plek sprookjesachtig en wilde eigenlijk nog wel langer blijven, weer een ander paradijselijk en begeleiders(uit de zorg) van een gezelschap personen die een kampeerweek hadden, zeiden dat er zoveel harmonie was tijdens deze week en dat ze gemerkt hadden dat de groep tot rust was gekomen en er bij haast iedereen meer zelfvertrouwen was gekomen. (Wat een week al niet kan doen.) Moet je nagaan, er staan net zoveel bloemen als onkruid en misschien is het dat wel, elke plant, struik, boom, kruid en (on)kruid heeft tenslotte zijn eigen uitstraling en hebben baat bij de Corrector, zoals de mens van hen. Ik zou iedereen die niet lekker in z’n vel zit, de Corrector van harte gunnen, het is de moeite en het geld waard.