Muziek |
Achtergrond

Tevreden gebruikers

Mts. "De Nieuwe Fliert"

geplaatst:
Afbeelding van Mts. "De Nieuwe Fliert"

Toen wij onze "vage" klachten op het bedrijf een keer heel erg beu werden, hebben wij een keer een collega veehouder gevraagd of hij iets van aardstralen kon meten. Hij had ooit een keer een CURSUS WICHELROEDELOPEN gevolgd bij Henk Pauw. Toen deze collega maar even bij ons over het erf liep, adviseerde hij ons om een professionelere man te laten komen want hij vermoede ernstige straling.
De volgende dag hebben wij contact gezocht met Henk Pauw...


Zonder hem al te veel te vertellen is hij gaan kijken/zoeken op erf, in de stallen en rond woonhuis. Hij constateerde in ligboxen stal en kalveren stal ernstige "waterstromingen". Op naar de koffie. In huis beland nam hij ook daar stromingen waar. Mijn vrouw stond nooit open voor dergelijke dingen maar sinds de
Broncorrector bij ons staat heeft zij geen pijnlijke voeten meer!! Deze klachten had zij, sinds dat haar een ernstige ziekte heeft getroffen. Vanaf dag een is die pijn WEG.

Dit alleen is al een reden dat we de Broncorrector niet meer willen missen. Maar ook in de kalverstal loopt het veel beter en in de ligboxen stal kennen wij onze koeien niet meer terug. Voorheen rende al onze koeien regelmatig op een hoop, wat leide tot kapotte spenen en benen. Nu lopen we weer voor ons plezier tussen de koeien, een en al rust !!!