Muziek |
Achtergrond

Bewustwording en acceptatie

De acceptatie van de Natuurgeneeskunde en de bewustwording van het bestaan van aardstralen en de schadelijkheid hiervan voor de gezondheid heeft een enorme vlucht genomen. We ervaren dat niet alleen in het toenemend aantal aanvragen, de reacties en opdrachten na een reportage in de vakbladen, maar vooral ook aan het persoonlijke contact in onze stand op de Rundveerelatiedagen op de beurzen van Hardenberg, Gorinchem en de Biovak in Zwolle. Mensen nemen gretig de wichelroede ter hand om zelf te ervaren en te voelen hoe de roede reageert. Een mooi gezicht al die wichelende mensen voor de beursstand.

Ook de acceptatie onder artsen, specialisten, en dierenartsen vertaalt zich in toenemende mate in het advies om een wichelroede onderzoek te laten uitvoeren. Zeker als zij geen oplossing hebben voor de vaak onverklaarbare klachten en problemen. Van tegenwerking zoals in de zestiger jaren is al lang geen sprake meer. Dat alles komt de volksgezondheid en het dierenwelzijn ten goede.
Zo heeft het doorzettingsvermogen van Johannes Bron (vasthouden, vasthouden en nog eens vasthouden) zijn vruchten ruimschoots afgeworpen en het grote gelijk van hem dubbel en dwars aangetoond.

Straling uit de kosmos (groen) die de aardkern bereikt brengt energie mee en is onschadelijk. Als deze straling echter wordt gereflecteerd door bijvoorbeeld wateraders dan heeft die straling (rood) een negatieve invloed op de gezondheid van mensen, dieren en gewassen!
1 |