Muziek |

In het kort

Wat is de Broncorrector?

De Broncorrector is een natuurkundig instrument, opgebouwd uit nauwkeurig op elkaar afgestelde materialen. Gemonteerd in een PVC-buis.

Technische informatie & Verschillende typen

Wat wordt er onder schadelijke straling verstaan?

Kosmische straling op weg naar de kern van de aarde wordt door wateraders of andere mineralen zoals aardolie, aardgas etc. terug gekaatst. Die weerkaatsing zorgt voor pieken en curven in de veldsterkte waardoor een onbalans in het aardmagnetisch veld ontstaat.

Dit kan verschillende problemen tot gevolg hebben, omdat mens, dier en plant bijzonder gebaat zijn bij een leven op een gebalanceerd aardmagnetisch veld.

Lees meer over schadelijke straling

Hoe werkt een Broncorrector?

Het instrument zorgt ervoor dat de pieken en curven in het aardmagnetisch veld afgevlakt worden, waardoor het spanningsverschil wordt gecorrigeerd, en dus de balans hersteld.

De Broncorrector wordt gevoed door de vrije energie van het aardmagnetisch veld. De Broncorrector heeft dus geen elektrische voeding in de vorm van netstroom, batterijen, accu’s etc. nodig.

Sectorspecifieke informatie vindt u onder
Veehouderij & Landbouw en Particulier & Gezondheid

Gratis en vrijblijvend onderzoek

Wilt u weten of bepaalde problemen veroorzaakt worden door schadelijke straling? Vraag dan een geheel gratis en vrijblijvend onderzoek aan, en laat u adviseren over de mogelijkheden van de Broncorrector.

Ons onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van een wichelroede. Deze stelt ons in staat om de verstoringen uitstekend te lokaliseren. Verder maken wij gebruik van veldsterktemeters om lekspanning en elektrosmog op te sporen.

Gratis & vrijblijvend onderzoek

Garantie

De Broncorrector koopt u met een jaar lang garantie op resultaat.

Bent u niet tevreden? Dan wordt de Broncorrector, mits in ongeschonden staat, aan het eind van de garantieperiode door Bron’s bodem exploratie B.V. teruggenomen en ontvangt u 80%(tachtig procent) van de verkoopwaarde terug.

De Broncorrector dient voor het bewerkstelligen van een volwaardig resultaat een volledige garantieperiode geplaatst te blijven.